Vlahović u kadru, a komentatori od šoka nisu mogli da zaustave smeh! Potez Alegrija izazvao reakciju i van Apenina (VIDEO)

02.05.2022

06:07

0

Fenjeraš umalo da iznenadi Juve

Vlahović u kadru, a komentatori od šoka nisu mogli da zaustave smeh! Potez Alegrija izazvao reakciju i van Apenina (VIDEO)
Tan2022-4-16_1934518_0 - Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPreše via AP

Fudbaleri Juventusa juče su se namučili protiv fenjeraša, ekipe Venecije, a do bodova su došli zahvaljujući golovima Leonarda Bonućija. Srpski napadač, Dušan Vlahović je ovaj susret napustio u finišu meča, bez zapaženijih poteza.

Bio je sjajno čuvan špic Srbije, konstantno su ga udvajali igrači rivala, te se nije "naigrao" u 35. kolu. Međutim, njegova izmena svakako je bila iznenađenje.

U tim trenucima, Juve je vodio sa 2:1, kako je i okončan susret, ali su gostujući igrači imali inicijativu. Bilo je interesantno kako ekipa, koja se bori za poziciju u Ligi šampiona, velikog šampionskog kova strahuje od po mnogima najslabijeg tima šampionata.

A onda je Masimilijano Alegri rešio da zameni jednog od najboljih mladih napadača Evrope i umesto Vlahovića na teren pošalje štopera, Đorđa Kjelinija.

Bio je to na neki način očajnički potez da se sačuvaju bodovi, te gol od naleta Venecije, ali i potez koji je izazvao smeh.

 

 

Naime, komentatori poljske televizije, u momentima kada je nastupila izmena, nisu uspeli da zaustave smeh.

Tandem je bio šokiran odlukom da velikan iz igre povlači špica, te da prelazi u defanzivu. Usledio je nekontrolisani smeh.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike