Top 5 TV prenosa ovog vikenda: U Srbiji, Zvezda i Partizan u šampionskoj trci, u Škotskoj Seltik i Rendžers, Vlahović čeka fenjeraša

29.04.2022

08:00

0

Autor: 24sedam

Subota rezervisana za košarku, nedelja za fudbal, a biće i vaterpola

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: U Srbiji, Zvezda i Partizan u šampionskoj trci, u Škotskoj Seltik i Rendžers, Vlahović čeka fenjeraša
20211107mmKatai01 - Copyright MN Press

Fudbalske, košarkaške, vaterpolo utakmice... Biće mnogo sportskih događaja tokom vikenda pred nama. Samim tim, biće i prenosa, a mi ćemo vam najaviti neke od najzanimljivijih.

U AdmiralBet ABA ligi završen je deo sezone, a pred nama je plej-of. Međutim, u narednim danima znaće se i ko će naredne sezone igrati u regionalnoj košarkaškoj ligi, onoj najkvalitetnijoj.

Za to mesto će se boriti Borac i Zlatibor. Igraće se na dve dobijene utakmice, a prva od moguće tri na programu je u subotu od 17 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport 1.

U nedelju će biti novih sportskih događaja, pre svega fudbalskih.

Program će otvoriti Juventus našeg Dušana Vlahovića i Venecija. Bjankoneri poprilično zaostaju za vodećim tandemom, Milanom i Interom, i realno je da se za treće mesto bore sa Napolijem do kraja sezone. Tako da bi gosti trebalo da budu lak zalogaj za ekipu Masimilijana Alegrija, s obzirom da su na poslednjem mestu tabele Serije A.

Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP)
 

Ovaj duel će početi u 12.30 (TV Arena sport Premium 2), a ko više voli ostrvski fudbal može da pogleda najveći derbi Škotske, i jedan od najvećih u svetu. Seltik koji je blizu povratka na tron, dočekaće ekipu Rendžersa koja je prošle sezone prekinula decenijsku dominaciju najvećeg rivala.

Duel na "Seltik parku" počeće u 13 časova, pa ćemo videti da li će Seltik da uveća prednost. Trenutno ima 85 bodova, a Rendžers šest manje.

Ostatak dana pripada srpskoj Superligi. Za 17 časova je zakazan početak derbija na "Karađorđu". Vojvodina će dočekati Crvenu zvezdu koja je na vrhu tabele. Ekipa Dejana Stankovića beži Partizanu dva boda, a crno-beli će od 19.05 gostovati Napretku u Kruševcu.

Kakva će situacija biti na tabeli znaćemo nešto pre 21 čas.

Sva tri prenosa možete da gledate na Premium 1 kanalu.

Takođe, na kanalima TV Arena sport (Arena 1) možete da pratite završne borbe u vaterpolo Svetskoj ligi, a ovi mečevi su rezervisani za subotu, u večernjim satima.

 

Top 5 prenosa ovog vikenda:

Subota (17.00) Borac - Zlatibor (TV Arena sport 1)

Nedelja (12.30) Juventus - Venecija (TV Arena sport Premium 2)

Nedelja (13.00) Seltik - Rendžers (TV Arena sport Premium 1)

Nedelja (17.00) Vojvodina - Crvena zvezda (TV Arena sport Premium 1)

Nedelja (19.05) Napredak - Partizan (TV Arena sport Premium 1)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike