Za Sergeja 65 miliona! Stigla konkretna ponuda, Srbin na meti mančesterskog giganta!

25.04.2022

14:41

0

Autor: 24sedam

Vezista Lacija i naše reprezentacije viđen kao čovek za preporod na Old Trafordu

Za Sergeja 65 miliona! Stigla konkretna ponuda, Srbin na meti mančesterskog giganta!
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia/Federico Proietti / DPPI

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković Savić napustiće rimski Lacio ovog leta, a iam njegovog novog kluba i dalje se ne može naslutiti.

Mnogi evropski velikani žele našeg vezistu u svojim redovima, ali je sve i dalje samo na željama. Ipak, dogodilo se konačno i nešto konkretno.

Italijanski "Il Mesađero" tvrdi da je prvu ponudu u Rim doneo agent igrača Mateja Kežman. Ona glasi 65 miliona evra na ime obeštećenja a poslata je iz Mančester junajteda.

Odavno postoji interes kluba sa "Old Traforda" za srpskog reprezentativca, još od vremena kada je ovaj tim sa klupe predvodio Žoze Murinjo. Međutim, do sada sem brojnih medijskih natpisa ništa se konkretno nije dogodilo. 

Zato italijanski list kaže da je ponuda stigla, ali da će on njoj raspravljati prvo igrač, a zatim gazda kluba Klaudio Lotito. Ako se veruje ovom poslednjem, SMS ne bi trebalo da ode za manje od 100 miliona evra. Novi trener Junajteda Erik ten Hag sigurno je preporuku za Sergeja dobio i od kapitena "orlova" Dušana Tadića, sa kojim ima fenomenalnu saradnju u Ajaksu, a koji bi prema pisanju Britanaca mogao zajedno sa trenerom na Old Traford..

Razlika između ponude i potražnje je očigledno ogromna, pa će i Sergej, ali i svi klubovi koji bi ga angažovali morati da sačekaju kraj sezone.

Italijanski mediji su u poslednje vreme favorizovali Juventus kao narednu destinaciju najboljeg asistenta Serije "A" ove sezone. Navodno su ga brat Vanja, koji brani u Torinu i Dušan Vlahović, saigrač iz selekcije i veliki prijatelj nagovorili da mu je najbolje da ostane u Italiji i pređe u redove "Stare dame".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike