Junajted te zove? Beži što dalje: Slavni Englez savetuje mlade igrače koji su na radaru "crvenih đavola"

22.04.2022

11:36

0

Autor: 24sedam

Čuveni as Liverpula Džejmi Karager smatra da talenti propadaju na Old Trafordu

Junajted te zove? Beži što dalje: Slavni Englez savetuje mlade igrače koji su na radaru "crvenih đavola"
Belingem, Džejms i Maunt - Copyright Profimedia

Vest da će Erik ten Hag voditi Mančester junajted u naredne tri godine ponovo je probudila nadu u bolje dane kod navijača kluba sa Old Traforda.

U Holanđaninu vide spas za očajno stanje u posrnulom evropskom i svetskom gigantu, a uveliko traje i nagađanje o pojačanjima koja će u klub stići na leto.

Među njima su dva izuzetno interesantna mlada igrača - Deklan Rajs iz Vest Hema i Džad Belingem iz Dortmunda.

Njih dvojica se poznaju iz nacionalnog tima Engleze gde prilično dobro funkcionišu u veznom redu, pa ne čudi da novi trener Junajteda želi proveren dvojac na sredini terena.

Profimedia
 

Deluje da bi ponuda Junajteda prijala obojici mladih fudbalera, ali im iz domovine već stižu upozorenja da takvu ponudu ne prihvate. Jasno i glasno to im je u svojoj kolumni za "Dejli telegraf" poručio i legendarni as Liverpula i reprezentacije Engleske Džejmi Karager.

- Da sam na mestu Rajsa ili Belingema posmatrao bih svoje kolege iz reprezentacije i njihove probleme u klubu. Samo ako mi je motiv da uzmem dobre pare pristao bih da potpišem za njih, u svim ostalim situacijama pobegao bih što dalje od Mančester junajteda - istakao je Karager, pa objasnio:

- Ne mogu da se setim nijednog igrača koji je kupljen u poslednjih devet godina, a da je napredovao od dolaska na Old Traford. Čak i oni koji su imali ohrabrujući start, posle toga su krenuli nizbrdo. Kada su Megvajer, Šou, Van-Bisaka i Sančo stigli delovalo je da klub ide u dobrom pravcu sa mladim engleskim talentima. Ali oni sada izgledaju kao da se plaše da igraju na Old Trafordu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike