Vlahović upisao svoje ime u almanahe Serije A, sad juri dostignuće Zvezdine legende!

17.04.2022

15:35

0

Autor: 24sedam

Mladi srpski napadač nadomak još jednog podviga

Vlahović upisao svoje ime u almanahe Serije A, sad juri dostignuće Zvezdine legende!
Tan2022-4-16_1934518_0 - Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPreše via AP

Dve udarne igle Piksijevih „orlova“ iz nedelje u nedelju oduševljavaju navijače i primoravaju medije u Italiji i Engleskoj da bruje o njima. Aleksandar Mitrović suvereno gospodari Čempionšipom i vodi Fulam ka ekspresnom povratku u Premijer ligu, dok Dušan Vlahović nastavlja da piše stranice istorije, kako Kalča, tako i srpskog fudbala.

Pošto je zimus postao najskuplji srpski fudbaler ikada, Duci je u subotu ušao u almanahe Serije A kao drugi najmlađi inostrani fudbaler koji je u elitnom rangu italijanskog fudbala postigao najmanje 50 golova. A sada se pred njima otvaraju novi izazovi.

Do kraja sezone Vlahović će voditi žestoku borbu sa kapitenom Lacija Ćirom Imobileom za najboljeg strelca sezone (trenutno Srbin sa 23 pogotka zaostaje dva gola), a ujedno će pokušati da obori dostignuće legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Naime, srpskom vunderkindu nedostaje još jedan gol kako bi se izjednačio sa sadašnjim trenerom crveno-belih na listi najboljih srpskih strelaca u Seriji A (Stanković u dresu Lacija i Intera postigao 51 gol).

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike