Još jedno ludo leto pred Sergejom! Cena pala ispod 100 miliona evra, ali i dalje papreno skup

13.04.2022

09:32

0

Autor: 24sedam

Milinković-Savić možda napusti Lacio posle sedam godina u Rimu

Još jedno ludo leto pred Sergejom! Cena pala ispod 100 miliona evra, ali i dalje papreno skup
Tan2022-2-5_222112700_3 - Copyright Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Najmanje pet godina italijanski mediji pred svaki prelazni rok sele Sergeja Milinković-Savića iz Lacija po celoj Evropi, pa ni naredni neće biti izuzetak od pravila.

Dnevnik "Il Tempo" piše da predednik Klaudio Lotito već vodi razgovore sa zainteresovabim klubovima iz inostranstva, što bi moglo da znači kako Srbin sigurno neće završiti u Juventusu ili nekom drugom većem klubu iz Serija A.

Profimedia
Masimilijano Alegri

Prema saznanjima ovog lista, Pari Sen Žermen je sada pojačao ponudu i trenutno je u prednosti u odnosu na Mančester junajted koji je spreman da ponudi 80.000.000 evra.

Na drugoj strani, postoji informacija da je Juve je sa svoje strane izvršio pritisak na Sergejevog agenta Mateju Kežmana, jer Alegri smatra da mu je Milinković-Savić neophodan za kvalitetan skok i stoga ga vidi kao člana svoje ekipe za sledeću sezonu.

Dosad su svi pokušaji preuzimanja srpskog fudbalera propadali zbog Lotitovog zahteva da se uplati obeštećenje od 100 miliona evra. Možda ovog leta popusti, ali ugovor traje do leta 2024. godine, pa zato i ne žuri...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike