Kada se kaže Željko Obradović prvo na šta pomislim je disciplina! Koprivica pričao o čuvenom treneru

25.04.2022

13:53

0

Autor: 24sedam

Dodaje da mu je čast što može da radi sa takvim stručnjakom

Kada se kaže Željko Obradović prvo na šta pomislim je disciplina! Koprivica pričao o čuvenom treneru
Obradović i Koprivica - Copyright MN Press

Balša Koprivica svakako spada u grupu igrača koji su najviše napredovali ove sezone pod vođstvom Željka Obradovića u Partizanu.

Mladi centar upravo je govorio o saradnji sa čuvenim trenerom.

- Kada se kaže Željko Obradović prvo na šta pomislim je disciplina. On je čovek koji je toliko stvari učinio ne samo za košarku već i za Srbiju. Veliko poštovanje gajim prema njemu i drago mi je da sam uspeo da ga upoznam i da dođem u Partizan. Dosta je mladih igrača i iz naše zemlje i sa strane i mislim da je to njegov cilj - da unapredi igrače i napravi ekipu za budućnost. Mislim da smo na pravom putu – optimista je Balša Koprivica u razgovoru za K1.

Pre desetak dana njegov otac Slaviša i cela ekipa Partizana proslavila je veliki jubilej – 30 godina od osvajanja titule evropskog šampiona u Istanbulu.

- Divno je bilo videti te igrače i upoznati ih. Uradili su veliku stvar osvajanjem te titule i mislim da Željko ima nameru da se to ponovi, i svi verujemo da će biti tako. U aprilu prošle godine sam dobio poziv da dođem u Beograd, ali još je tada bilo rano, odlučio sam tek u avgustu. Nije se tada još uvek znalo ko će biti trener i bila je to jedna od opcija u mojoj glavi. Tata mi je rekao da sačekamo da vidimo ko će biti trener. I kada smo saznali da je to Željko Obradović, odlučio sam da je „Partizan“ klub u kojem ću igrati. Tata je tu, prati me i uvek je tu da mi se nađe. Nervira se uvek kada gubimo, ali uvek je tu i da bodri kada smo dobri. Podrška mi je, velika – rekao je Koprivica.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike