Spektakularna statistika Filipa Kostića u noći koju će večno pamtiti: Evo kako je Srbin srušio Barselonu i stao rame uz rame sa velikanima

15.04.2022

06:13

0

Desetka Ajntrahta je zaslužila visoku ocenu - 8.5

Spektakularna statistika Filipa Kostića u noći koju će večno pamtiti: Evo kako je Srbin srušio Barselonu i stao rame uz rame sa velikanima
Tan2022-4-14_211652887_0 - Copyright Foto: AP Photo/Joan Monfort

Fudbaleri Ajntrahta naneli su sinoć veoma neugodan poraz Barseloni na Nou Kampu, te stigli do podviga i plasmana u polufinale Lige Evrope, i sve to na pogon srpskog igrača, Filipa Kostića.

U prvom meču, u Nemačkoj je bilo 1:1, dok je sinoć Ajntraht iznenadio i slavio sa 3:2,
Kostić je postigao dva gola i time odveo ekipu među četiri najbolja u ovom takmičenju, te zasluženo danas puni naslovne strane i glavna je tema širom Evrope.

A specijalizovani sajt, Sofa Skor, pripremio je detaljnu analizu njegove igre u revanšu.

Naime, Kostić je utakmicu završio, pored dva gola, i sa 55 tačnih dodavanja, četiri šuta, od toga tri u okvir gola i tri ključna dodavanja.

 

Takođe, ovo nije prvi veliki meč na kome je Filip upisao i asistenciju i gol. To je već učinio i protiv Bajerna iz Minhena.

Pored toga, Kostić se sada istakao i stao rame uz rame sa velikanima koji su bili dvostruki strelci protiv Barselone u jednoj evropskoj utakmici, Robertom Levandovski, Kilijanom Mbapeom i Kristijanom Ronaldom.

 

 

Dovoljno da se govori o spektakularnoj noći Srbina, koji je gotovo sam pokorio Nou Kamp i rastužio Kataloniju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike