Inter dobio derbi Italije, Vlahović i Juventus bez sreće! O jedinom golu će se dugo pričati (VIDEO)

03.04.2022

20:55

0

Autor: 24sedam

Domaći dominirali svih 90 minuta, ali nisu uspeli da zatresu mrežu rivala

Inter dobio derbi Italije, Vlahović i Juventus bez sreće! O jedinom golu će se dugo pričati (VIDEO)
profimedia-0678980774 - Copyright Profimedia

Veliki derbi Italije između Juventusa i Intera završen je pobedom gostiju od 1:0. Jedini strelac na meču bio je Hakan Čalhanoglu posle mnogo kontroverzi u završnici prvog poluvremena.

Najpre je, nakon signala iz VAR sobe i pregledanja snimka, sudija pokazao na belu tačku za goste. Nije se to svidelo domaćim navijačima i igračima, ali je odluka, čini nam se, bila ispravna.

 

 

Ali to je bio samo početak haosa. Udarac Čalhanoglua je zaustavio Šćesni, na odbitak je naletelo nekoliko fudbalera, lopta je završila u mreži, a sudija poništio gol zbog faula u napadu.

I taman su se domaći obradovali kada se ponovo oglasila VAR soba. Ustanovili su da je jedan igrač Juventusa ranije ušao u kazneni prostor, pa je penal ponovljen. Čalkanoglu je ovog puta bio precizan, pa je branilac titule poveo.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović odigrao je ceo meč na visokom nivou, ali jednostavno sreća nije bila na njegovoj strani na ovom meču.

 

 

Posebno se istakao u 63. minutu. Dobio je srpski reprezentativac loptu na ivici kaznenog prostora, okrenuo se ka golu i uputio odličan udarac. Lopta je, međutim, prozujala tik uz stativu gola Handanoviča.

Inter je tako stigao do pobede i ostao u trci za titulu, a zanimljivo je da je klubu iz Milana ovo bio prvi trijumf nad Juventusom u Torinu posle 10 godina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike