Kako je pukla Zvezdina petarda u Nišu? Mirisalo je na dramu, a onda je jedan detalj okrenuo sve! (VIDEO)

02.04.2022

17:56

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli napravili ogroman korak ka prvom mestu pred plej-of

Kako je pukla Zvezdina petarda u Nišu? Mirisalo je na dramu, a onda je jedan detalj okrenuo sve! (VIDEO)
0MAR84 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su ogroman, verovatno i odlučujući korak ka osvajanju prvog mesta pred početak plej-ofa Superlige Srbije. Srpski šampion je u subotu na ubedljiv način preskočio potencijalno veliku minu, pošto je na “Čairu” savladala niški Radnički 5:1.

Iako rezultat možda pokazuje da su crveno-beli lako prošli kroz Niš, dešavanja na terenu nisu bila baš u skladu sa konačnim ishodom meča. Pogotovo u prvom poluvremenu.

Zvezda je povela u najboljem momentu. Igrao se 25. minut meča kada je Katai rutinski u gol pretvorio sjajnu asisitenciju Milana Rodića. Ipak, radost gostiju trajala je samo sedam minuta, pošto je Mitrović, uz malu dozu sreće, uspeo da donese veliku radost domaćinu.

I onda se dogodio detalj koji je okrenuo ceo tok meča u Zvezdinu korist. Izuzetno neoprezan je bio Milan Savić, koji je za samo šest minuta dobio dva žuta kartona i u finišu prvog poluvremena ostavio svoje saigrače na cedilu.

Brojčanu prednost šampion je ekspresno iskoristio. U 48. minutu Katai je vratio vođstvo favorizovanim gostima, da bi u 61. upisao het-trik i overio izuzetno važna tri boda izabranicima Dejana Stankovića.

Tačku na sjajno subotnje poslepodne za sve zvezdaše stavili su Ben u 75. i Krstičić 11 minuta kasnije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike