Stanković blista posle petarde u Nišu! Dobili smo još jedno finale koje smo zacrtali!

02.04.2022

16:24

0

Autor: 24sedam

Trener Crvene zvezde o ubedljivom trijumfu protiv Radničkog

Stanković blista posle petarde u Nišu! Dobili smo još jedno finale koje smo zacrtali!
0MET2494 - Copyright MN Press

Zvezda se u Nišu vratila na lidersko mesto Superlige Srbije. Pošto je večiti rival prethodno na svom stadionu savladao TSC i na trenutak preuzeo čelo tabele, izabranici Dejana Stankovića su dva sata kasnije ponovo zaseli na vrh, ubedljivom pobedom na niškom „Čairu“ protiv Radničkog – 5:1.

Na prvi pogled lako i ubedljivo, ali nije delovalo da će tako biti posle prvih 45 minuta, koji su završeni u egalu (1:1).

- Utakmica se igra 90 minuta. Dobro smo ušli, imali smo par šansi, dali gol, jeftino smo ga primili. Trebalo je tu drugu loptu da uzmemo, bila je naša, trenutak nepažnje. Puno je uticao i drugi žuti karton koji je dobio Radnički iz Niša – rekao je za TV Arena sport posle meča Stanković i dodao:

- Nastavili smo da igramo, rekao sam i pre ove utakmice da smo u prethodna dva meča sa njima stvarno puno toga promašili, možda nam se danas i vratilo. Ne bi ja trebalo da stojim ovde sada, već neko od momaka da kaže svoje utiske, možda Sale Katai. Čestitke Radničkom na dobroj igri, mislim da je drugi žuti puno uticao na konačan ishod. Čestitam mojim igračima, hvala navijačima, idemo dalje… Dobili smo još jedno finale koje smo zacrtali – kazao je Stanković.

Strateg Nišlija Radoslav Batak bio je znatno kraći.

- Igrali smo otvoreno, što nije lako protiv Crvene zvezde. Nismo hteli da budemo na svojoj polovini, izašli smo malo više. Drugi žuti karton je uticao na drugi deo meča. Ostaje nam da se konsolidujemo, da se pripremimo za poslednju utakmicu u preliminarnoj fazi – kazao je Batak.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike