Piksi sa osmehom dočekao rivale u grupi smrti! Selektor širi optimizam: Ne bojimo se, želimo taj izazov!

01.04.2022

18:31

0

Autor: 24sedam

Srbija dobila protivnike na Mundijalu u Kataru

Piksi sa osmehom dočekao rivale u grupi smrti! Selektor širi optimizam: Ne bojimo se, želimo taj izazov!
fss-orlici-84 - Copyright MN Press

Većina navijača u Srbiji verovatno će se složiti sa ocenom da „orlovi“ nisu imali sreće prilikom žreba za Mundijal u Kataru. Izabranici Dragana Stojkovića smešteni su u grupu G zajedno sa rivalima s minulog Svetskog prvenstva u Rusiji Brazilom i Švajcarskom, dok je iz poslednjeg šešira u „grupu smrti“ stigao Kamerun.

Ipak, selektor Srbije nije delovao previše razočarano ishodom žreba. Odmah pošto je svečana ceremonija okončana, legendarni srpski fudbaler je izneo optimističan stav pred planetarni, prvi u istoriji zimski, šampionat.

- Moramo da kažemo da je teška grupa. Imamo protivnike koje moramo da respektujemo, ali pre svega moramo da respektujemo sami sebe. Biće to jedan mini turnir od tri utakmice koje moramo da odigramo na najvišem mogućem nivou. Teška grupa, ali mi se ne bojimo. Želimo taj izazov i mislim da ćemo uspeti – kazao je Piksi za RTS i dodao:

- Sve ekipe su kvalitetne, moćne, jake, imaju svoj potencijal, ali ima ga i Srbija. Videćemo… - završio je uz osmeh Dragan Stojković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike