Sad je sve jasno! Evo zbog čega je Piksi prekinuo slavlje i pitao „orlove“: Da li ste bre normalni? Šta radite ovo? (VIDEO)

15.11.2021

08:44

0

Autor: 24sedam

Selektor Srbije, potpuno razumljivo, nije mogao da sakrije emocije

Sad je sve jasno! Evo zbog čega je Piksi prekinuo slavlje i pitao „orlove“: Da li ste bre normalni? Šta radite ovo? (VIDEO)
Screenshot 2021-11-15 at 08.39.17 - Copyright Printscreen/YouTube/FSS

Dragan Stojković Piksi ostvario je najveći uspeh u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena odveo je „orlove“ na Mundijal direktnim putem, istorijskom pobedom u Lisabonu protiv favorizovanog Portugala (2:1).

Srbija se tako našla u odabranom društvu nacionalnih selekcija koje su osigurale učešće na predstojećem SP u Kataru, a ono što sve daje dodatnu draž jeste sjajna finansijska injekcija iz FIFA, koja je do vrha napunila kasu FSS.

Razumljivo, pošto su završili slavlje sa navijačima na travi stadiona „La Luž“, reprezentativci i stručni štab „orlova“ feštu su nastavili u svlačionici lisabonskog stadiona, a kakva atmosfera vlada među „orlovima“ najbolje pokazuje i reakcija selektora u momentima bučne proslave.

„Dajte Brazil da se igramo“, orilo se iz grla razdraganih srpskih reprezentativaca, koje je Piksi na trenutak umirio i izustio:

- Da vas pitam, pošteno… Da li ste bre normalni? Šta radite ovo? Ma idite bre… - „ispalio“ je Piski uz gestikulaciju rukom i široki osmeh, pre nego što je otišao da sjajan uspeh proslavi sa čelnicima srpske kuće fudbala Jovanom Šurbatovićem i Nenadom Bjekovićem.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike