Na koga će Orlovi ako prođu grupu smrti? Nije šala, ni tu nismo imali sreće – jedva će čekati da nam vrate milo za drago!

01.04.2022

17:35

0

Autor: 24sedam

Srbija dobila rivale na Mundijalu u Kataru

Na koga će Orlovi ako prođu grupu smrti? Nije šala, ni tu nismo imali sreće – jedva će čekati da nam vrate milo za drago!
20210327ivSrbijaPortugal057 - Copyright MN Press

Srbija je posle dugo, dugo vremena s velikim nestrpljenjem čekala jedan žreb za veliko takmičenje, ali je euforija veoma brzo splasla. Izabranici Dragana Stojkovića nisu bili miljenici sreće na izvlačenju kuglica u Dohi, pošto su svrstani u jednu od najtežih grupa na predstojećem Mundijalu u Kataru.

Na istorijskom, prvom Svetskom prvenstvu u zimskom periodu, Srbija će igrati u grupi G sa starim poznanicima Brazilom i Švajcarskom, te Kamerunom koji je stigao kao rival iz četvrtog šešira, a poznato je s kim će Srbija ukrstiti u drugoj fazi takmičenja ukoliko uspešno prođe kroz grupu smrti.

A može se reći da naša selekcija ni tu nije bila miljenik fortune, pošto ih je žreb poslao na grupu u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Da li treba da podsećamo na koji način smo stigli do Katara i ko će jedva čekati da nam s kamatom vrati za jedan od najboljnijih poraza u impresivnoj karijeri?

„Orlovi“ su u odlučujućem duelu kvalifikacija u Lisabonu šokirali Portugal i Kristijana Ronalda golom Aleksandra Mitrovića u samoj završnici meča, zbog čega su nekadašnji evropski prvaci mundijalsku vizu morali da traže težim putem kroz baraž…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike