Dok Italijani tuguju jer ne idu na Mundijal, Baloteli uživa u društvu prave lepotice! Kada je vidite biće vam jasno i zbog čega! (FOTO)

30.03.2022

15:39

0

Autor: 24sedam

Kontroverzni napadač se pohvalio novom izabranicom

Dok Italijani tuguju jer ne idu na Mundijal, Baloteli uživa u društvu prave lepotice! Kada je vidite biće vam jasno i zbog čega! (FOTO)
Mario Baloteli - Copyright Profimedia

Dok većina Italijana žali što će još jedan Mundijal proteći bez njihove selekcije, Mario Baloteli očigledno ne haje previše zbog toga.

Kontroverzni napadač, kojeg su se mnogi setili posle šokantnog poraza od Makedonije, na društvenoj mreži „Instagram“ pohvalio se novom izabranicom, i, barem na prvi pogled, deluje da je odlično odabrao.

 

 

Podsetimo, nekadašnji centarfor, između ostalih, Intera, Milana i Mančester sitija, ima dvoje dece iz veza sa dve različite devojke, a sudeći prema poruci koja prati sliku deluje da bi Frančeska Monti mogla biti ta koja će „ukrotiti divlju narav“ fudbalera Adane.

 

 

 

 

Ljubav je najjača i najlepša emocija koju možete da osetite. Zato volite zauvek - poručio je Baloteli uz fotografiju sa novom izabranicom, koja nema dodirnih tačaka sa svetom šoubiznisa.

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike