E da je Manćini slušao majku, možda bi Katar bio blizu: Da li bi Baloteli bio igrač odluke?

26.03.2022

09:32

0

Severna Makedonija napravila jedno od većih iznenađenja

E da je Manćini slušao majku, možda bi Katar bio blizu: Da li bi Baloteli bio igrač odluke?
manćini - Copyright Profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Italije iznenađujuće je eliminisana iz baraža za Svetsko prvenstvo. Severna Makedonoja je napravila neverovatan uspeh pobedom u polufinalnom meču baraža, pa će Italijani na naredno veliko takmičenje malo duže čekati.

Očekivano, Azurima je reško pala ova eliminacija. Odmah se govorilo i o otkazu selektoru Robertu Manćiniju, brojale su mu se greške, ali je iskusni strateg i dalje na funkciji.

Njegova majka, Marijana Puolo, prilikom gostovanja u jednoj emisiji na "Rai Radio1" govorila je o neuspehu fudbalske selekcije, te istakla da je ovo najveće razočarenje njenog sina.

- Najveće razočarenje? Da, jeste, jer je u njegovoj karijeri sve manje-više dobro prošlo. Držali smo utakmicu pod kontrolom, ali napad nije bio sjajan. Šta bih ja uradila drugačije? Pa, pozvala bih Balotelija.Ima neverovatnu fizičku snagu i niko ne može da ga zaustavi ispred gola. Jeste da nekad napravi glupost, ali ja bih ga zvala - rekla je Manćinijeva majka i dodala:

- Čula sam se sa njim jutro posle poraza. Znamo da se takve stvari dešavaju u sportu. Eliminacija je rezultat situacije koju smo sami stvorili. Greške poput onih promašenih penala Žoržinja su nas dosta koštale. Nije namerno, ali kada pogrešiš tako...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike