Mihajlović kod svog "anđela čuvara" na klinici Sant Orsola: Opremljena soba, zna se šta će Srbinu biti dozvoljeno tokom lečenja

28.03.2022

06:56

0

Autor: 24sedam

Trener Bolonje opet na istom odeljenju kao pre dve godine

Mihajlović kod svog "anđela čuvara" na klinici Sant Orsola:  Opremljena soba, zna se šta će Srbinu biti dozvoljeno tokom lečenja
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Srpski trener Siniša Mihajlović danas je ponovo na klinici Sant Orsola u Bolonji, gde se i prvi put lečio od leukemije. Za Mihajlovića je rezervisana cela soba u "Paviljonu 8", koja će biti opremljena kompjuterima i internetom kako bi bio ostao u stalnom kontaktu sa saradnicima i ekipom i imao potpunu kontrolu nad onim što se radi na treninzima.

Italijanska "Republika" piše da će Mihajlovića kao i pre dve godine, sačekati medicinska sestra Karmela Boskarino, kojoj se javno zahvalio po izlasku iz bolnice, u decembru 2019, nazvavši je svojim "anđelom čuvarom”.

Profimedia
Siniša Mihajlović i direktor Valter Sabatini

- Medicinska sestra se tada žalila da Siniši nikada nije mogla da ugasi televizor i da nije mogla da ga natera da shvati kako je pica na odeljenju zabranjena. Sada će ponovo njegova profesija trenera morati da koegzistira sa sudbinom bolesti. Oprema je tu: pored televizora, sa tabletom i mobilnim telefonom biće omogućen način da trener prati treninge, fiksne kamere na terenima sportskog centra "Kasteldebole" i mobilno snimanje za određene detalje - piše Republika.

Mihajlović je morao da bude smešten u jednokrevetnu sobu, jer su to diktirale terapijske potrebe za lečenje ovakvih pacijenata. Telefonski pozivi i sastanci na daljinu biće dozvoljeni, dok će poseta biti omogućena samo jednoj osobi i to će bez sumnje ponovo biti njegova supruga Arijana.

Dijagnoza je ponovo akutna mioloidna leukemija, a na njegov zahtev lekari i medicinske sestre su spremni da saseku svaku šansu da informacije o lečenju izađu iz bolničke sobe.  

- Odeljenje se sprema da se zatvori "kao ljuska" kako bi Mihajlovićeve dane zaštitili od radoznalosti navijača.

U odsustvu Mihajlovića tim će voditi njegovi pomoćnici Miroslav Tanjga i Emilio Del Leo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike