Borjan rasplakao zvezdu Bajerna! Dejvis se "raspao" zbog pobede Kanade (VIDEO)

28.03.2022

06:27

0

Autor: 24sedam

Istorijski uspeh u Torontu emotivno pogodio i najboljeg fudbalera Kanade

Borjan rasplakao zvezdu Bajerna! Dejvis se "raspao" zbog pobede Kanade (VIDEO)
dejvis1 - Copyright MN Press

Levi bek Bajerna iz Minhena Alfonso Dejvis pratio je kvalifikacioni meč njegove Kanade i Jamajke preko TV, ali je bez obzoira na udaljenost od saigrača i Toronta veoma intezivno dožvljavao sve ono što se dešavalo na terenu. Po odsviranom kraju utakmice, Dejvis je pod naletom emocija zaplakao i sve to su mogli da vide navijači koji su ga pratili na "Twitchu".

Dejvis se od decembra nalazi na oporavku, jer mu je posle preležanog covid-19, ustanovljeni problemi u radu srca. Izgleda da je najteži deo rehabilitacije prošao i da će talentovani levi bek uskoro početi da trenira punom snagom.

 

 

- Srećan sam što sam se vratio i što mogu ponovo da treniram. Rehabilitacija za sada ide dobro. Nemam nikakvih problema sa mišićima i srcem, ali nisam još 100 odsto spreman da bih mogao da igram - rekao je Dejvis dodavši još:

- Dajem sve od sebe. Blisko sarađujem sa medicinskom službom i rehabilitacionim timom. Treniram veoma naporno, sa ili bez lopte. Poslednje nedelje bile su mi veoma dosadne i teške za život.

Dejvis je period oporavka iskoristio da stvara muziku u svom muzičkom studiju i da bude u društvu svoje devojke Kanađanke Džordin Hujtema, koja igra u ženskom timu Pari Sen Žermena.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike