Njukasl šalje skaute na meč Srbije i Danske! Prebogati Arapi ništa ne prepuštaju slučaju!

23.03.2022

20:51

0

Autor: 24sedam

Engleski klub želi dobro da se uveri u kvalitete potencijalnog pojačanja

Njukasl šalje skaute na meč Srbije i Danske! Prebogati Arapi ništa ne prepuštaju slučaju!
profimedia-0667346816 - Copyright Profimedia

Dok je sva pažnja fudbalske javnosti usmerena na zeleni tepih i borbe, kako za nacionalne tako i međunarodne trofeje, klubovi širom Evrope se polako pripremaju za omiljeni deo godine svakog zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Nije nikakva tajna da se gro poslova vezanih za prelazni rok završava upravo u ovom periodu, zbog čega su vlasnici Njukasla odlučili da pošalju emisare na prijateljski meč Danske i Srbije.

Iako su engleski mediji prethodnih nedelja s vremena na vreme isticali zainteresovanost prebogatih Arapa za Filipa Kostića, skauti „svraka“ će ovoga puta više pažnje posvetiti mladom defanzivcu Danaca Viktoru Nelsonu.

Štoper Galatasaraja našao se u beležnici odgovornih na „Sent Džejms Parku“ posle manje od godinu dana provedenih u Istanbulu, ali turski mediji ističu da su crno-beli samo jedni u nizu klubova koji su naciljali momka pristiglog prošlog leta u redove turskog velikana iz Kopenhagena, u transferu vrednom sedam miliona evra.

Galata bi tako za samo godinu dana mogla odlično da profitira na danskom reprezentativcu, čiju su vrednost u Istanbulu procenili na 20 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike