Vlahović nije mogao, da li će Milenković odoleti crno-belom zovu? Blekiju je, izgleda, suđena Premijer liga!

14.02.2022

16:36

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac „orlova“ bi u Katar mogao kao premijerligaški fudbaler

Vlahović nije mogao, da li će Milenković odoleti crno-belom zovu? Blekiju je, izgleda, suđena Premijer liga!
20211114mmRadost02 - Copyright MN Press

Ima neka tajna veza između Partizanove dece i crno-belih boja. Aleksandar Mitrović ruši sve rekorde u Čempionšipu u dresu Fulama, Dušan Vlahović je za nekoliko nedelja počeo da okreće gotovo izgubljenu sezonu Juventusa, a na leto bi njihovim stopama mogao da pođe i Nikola Milenković.

Reprezentativnog štopera mesecima unazad sele iz Fiorentine, koja će u predstojećem prelaznom roku biti na velikim iskušenjima ukoliko se spekulacije ostrvskih i italijanskih medija ispostave kao tačne. Milenković se, navodno, nalazi na meti Njukasla.

„Svrake“ se polako podižu posle katastrofalnog starta sezone. Trebalo je da prođu nedelje da bi novi vlasnici, prebogati Arapi, dočekali prve bodove crno-belih u Premijer ligi, a kada su konačno „pobegli“ sa nule krenuli su nezadrživo ka sigurnoj zoni koja im je iz kola u kolo sve bliže.

Dok na terenu fudbaleri Njukasla vode borbu za opstanak u elitnom takmičenju, rukovodstvo kluba polako radi na stvaranju tima koji bi dogodine mogao ravnopravno da se upusti u borbu za vrh. A među potencijalnim novajlijama nalaze se i imena dvojice reprezentativaca Srbije – Filipa Kostića i Nikole Milenkovića.

Podsetimo, Blekija su i prošlog leta povezivali sa odlaskom u Premijer ligu (Vest Hem i Totenhem), ali je gazda Fiorentine Roko Komiso uspeo da ga ubedi da potpiše novi ugovor do 2023. godine.

Ipak, to ne bi trebalo da predstavlja problem prebogatim Arapima, pošto se pred kraj prošle godine u javnosti pojavila informacija o postojanju otkupne klauzule od „samo“ 15 miliona evra. Koliko je to tačno pokazaće vreme, a prema informacijama iz Italije u Firenci neće imati ništa protiv da puste Milenkovića u slučaju odgovarajuće ponude, pogotovo ukoliko ona dođe iz inostranstva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike