Banjaluka u transu zbog Piksija: Selektor Srbije dobio priznanje u Republici Srpskoj!

18.03.2022

07:47

0

Dragan Stojković dočekan ovacijama sa željom da ostvari što bolji rezultat na SP u Kataru!

Banjaluka u transu zbog Piksija: Selektor Srbije dobio priznanje u Republici Srpskoj!
piksi - Copyright fss.rs

Fudbalski savez Republike Srpske proslavio je 30. godina postojanje, a u sklopu tradicionalne manifestacije "Dani fudbala", selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju je ukazano ogromno poštovanje, jer je dobio priznanje koje nosi ime legendarnog stručnjaka i vizionara Miljana Miljanića.

- Veliko mi je zadovoljstvo što se nalazim u ovako lepom dvoru i u društvu prijatelja koje nisam video mnogo godina. To prijateljstvo je toliko jako da ne može nikada da se zaboravi. Koristim priliku da Fudbalskom savezu Republike Srpske čestitam 30 godina postojanja i uspešnog rada. Sada znate kako treba i u narednih 30 godina će vam biti još lakše. Ova nagrada koju ste mi dodelili nosi ime čoveka koji je meni izuzetno drag. Miljana Čiču Miljanića sam oduvek doživljavao kao drugog oca. Emocija koju danas osećam ne može rečima da se opiše - selektor Srbije.

Piksi se zahvalio Republici Srpskoj na velikom priznanjanu, napominjući da će uraditi sve kako bi Orlovi ostvarili dobar rezultat na predstojećem SP u Kataru.

- Republici Srpskoj i svim ljudima koji vole fudbal, želim da se zahvalim na velikoj podršci koju smo svi u reprezentaciji Srbije osetili tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Trudićemo se da vas tamo ne razočaramo i da vas novim pobedama učinimo još ponosnijim nego što ste sada - rekao je Stojković i izazvao ovacije prepune svečane sale Banskog dvora u Banjaluci - zaključio je Piksi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike