Progovoriću sve o Piksiju! Stanojević se dotakao i situacije koja je prethodila Zvezdinim saopštenjima

09.03.2022

12:59

0

Crno-beli okrenuti susretu sa Fejenordom

Progovoriću sve o Piksiju! Stanojević se dotakao i situacije koja je prethodila Zvezdinim saopštenjima
stanoje - Copyright MN Press

Partizan je danas najavio susret sa Fejenordom u osmini finala Lige konferencija. Trener Aleksandar Stanojević i Siniša Saničanin su najavili susret koji može obeležiti noviju istoriju, a medije su zanimale i određene teme, koje se ne tiču samo predstojećeg susreta.

Naime, u prethodnom kolu Superlige, crno-beli su slavili u Subotici, protiv Spartaka sa 1:0, a penal, iz koga je postignut jedini pogodak, izazvao je reakcije i nekoliko dana kasnije, između ostalog i iz Crvene zvezde.

Iz Zvezde su tom prilikom govorili i o selektoru Srbije Draganu Stojkoviću, te su naveli da stoji iza odluke da se svira penal za crno-bele, te da on zapravo udara na klub u kojem uživa status "Pete Zvezedine zvezde".

A onda je usledilo i saopštenje Partizana, pa i selektorova najava tužbe, zatim još jedno Zvezdino, a onda i "vanredna zasedanja" u FSS i Zvezdi usled aktuelne situacije.

Na pomenutu temu, upitan je i trener partizana, Aleksandar Stanojević, ali nije želeo da komentariše, jer je fokus ekipe sada na utakmici sa Holanđanima, koja je na programu u četvrtak od 18.45.

- Ja ne bežim od komentara i uvek imam šta da kažem. Reći ću drugi put, hajde sad da malo afirmišemo Srbiju i fudbal i budemo ponosni na dva kluba koja igraju proleće. Da malo gledamo pozitivno, a pričaćemo o svemu kad uđemo u našu priču - kratak je ovog puta bio Stanojević.


Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike