Maestralni Vlahović se već dokazao u Juveu! Sada je dobio važan savet, da uradi ono najteže u fudbalu

03.03.2022

09:22

0

Autor: 24sedam

Srpski napadač se ipak nije upisao u strelce u Firenci

Maestralni Vlahović se već dokazao u Juveu! Sada je dobio važan savet, da uradi ono najteže u fudbalu
profimedia-0664256411 - Copyright Profimedia

Juventus je u poslednjim trenucima utakmice polufinala Kupa Italije pobedio Fiorentinu, a na udaru navijača u Firenci je bio Dušan Vlahović. Dobro je poznato da je reprezentativac Srbije nedavno prešao iz Fiorentine u Juventus što je izazvalo bes u Firenci. Ne samo uprave, već i navijača koji nisu imali granice u načinu na koji će ga uvrediti.

Ipak, nekadašnji napadač Partizana sve je izdržao, mada nije postigao gol. O njegovoj igri pričao je i trener bjankonera, Masimilijano Alegri.

- Vlahović je veoma dobar u timskoj igri, pa sada imamo još jednu vezu između napadača i veznih fudbalera. Zbo toga je to progres. Važno je da se kreće i da bude što više nepredvidiv, odnosno da uradi najjednostavniju stvar u fudbalu. Ali i najtežu, a to je da izbegne markiranje - kazao je Alegri o Srbinu.

U narednim utakmicama, Juventus će igrati protiv Specije, Sampdorije u okviru Serije A. Onda sledi i revanš Lige šampiona sa Viljarealom u Torinu. Podsetimo, u prvom duelu u Španiji Vlahović je bio strelac ekspresnog gola. Ali je na kraju ipak bilo 1:1.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike