Šmekerski potez Vlahovića! Junački izdržao lavinu odvratnih uvreda, pa tešio uplakanog rivala! (VIDEO)

02.03.2022

22:44

0

Autor: 24sedam

Veliki je as mladi reprezentativac „orlova“

Šmekerski potez Vlahovića! Junački izdržao lavinu odvratnih uvreda, pa tešio uplakanog rivala! (VIDEO)
Screenshot 2022-03-02 at 23.30.59 - Copyright Printscreen/Arena sport

Iako je tek izašao iz tinejdžerskog doba, Dušan Vlahović je još jednom pokazao zbog čega mu najveći stručnjaci predviđaju veličanstvenu karijeru. Kada bi kod većine njegovih vršnjaka proključala vrela balkanska krv, mladi napadač Juventusa je pokazao neverovatnu dozu profesionalizma i još važnije – ljudsku veličinu.

Naime, pre i tokom prve utakmice polufinala Kupa Italije između Fiorentine i Juventusa (0:1) tifozi „viole“ su konstantno vređali reprezentativca „orlova“, često i rasističkim povicima, uz specijalno za njega pripremljenu koreografiju s porukom iz Danteovog „Pakla“.

Sve to je Vlahović izdržao bez da je i najmanjim gestom pokazao da ga sve to pogađa, da bi na kraju meča, kada je imao sva prava ovog sveta da veoma burno proslavi pobedu izvojevanu autogolom u nadoknadi vremena, pokazao da izrasta u istinskog šampiona.

Dok su njegovi saigrači proslavljali trijumf kojim su došli nadomak plasmana u finale masovnijeg takmičenja, Duci je prišao tragičaru meča Venutiju u pokušaju da ga uteši.

Nekoliko trenutaka ranije od iste namere je odustao drugi srpski reprezentativac Nikola Milenković, kojem se strelac autogola otrgnuo iz zagrljaja, posle čega je uplakanom dojučerašnjem saigraču prišao Vlahović i uputio mu nekoliko rečenica da mu olakša jedan od najtežih trenutaka u karijeri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike