Vlahovića u Firenci dočekali citatom iz „Pakla“! Legendarni Batigol iz lože gleda izliv mržnje prema Srbinu! (FOTO)

02.03.2022

20:41

0

Autor: 24sedam

Očekivane uvrede na račun reprezentativca „orlova“

Vlahovića u Firenci dočekali citatom iz „Pakla“! Legendarni Batigol iz lože gleda izliv mržnje prema Srbinu! (FOTO)
profimedia-0666011338 - Copyright Profimedia

Brže nego što su očekivali, navijači Fiorentine su dobili priliku da Dušanu Vlahoviću u lice kažu šta misle o njegovoj „izdaji“. Žreb polufinala Kupa Italije spojio je Juventus i „violu“, koji večeras na stadionu „Artemio Franki“ igraju prvo poluvreme dvomeča.

Očekivano, Vlahoviću nije bilo nimalno prijatno od momenta kada je kročio na travu stadiona na kojem je do pre nešto više od mesec dana smatran za jednu vrstu božanstva.

Ipak, prelazak u najomraženiji tim tifoza „viole“ nije mogao da mu bude oprošten, pa je navijačima pre početka meča podeljeno oko 10.000 pištaljki, kako bi na „adekvatan način“ propratili svaki kontakt sa loptom srpskog fudbalera.

Navijači Fiorentine otišli su i korak dalje. Pored „standardnih“ uvreda da je „ciganin“ i „klovn“, najvatrenije pristalice „ljubičastih“ su spremile transparent iz Danteovog „Pakla“, koji je posvećen prevarantima.

 

 

- Raduj se Firenco jer tako si velika. Što nad morem i kopnom krilima biješ i po paklu se ime tvoje širi.

Takođe, na tribinama je stajala i poruka:

- Sada ne želim više govora, opaki izdajniče. Na tvoju sramotu, ja ću na Zemlju doneti istinite vesti tebi koje će te osramotiti.

Zanimljivo, večerašnjem meču prisustvuje i legendarni napadač Fiorentine Gabrijel Batistuta, koji je iz jedne od loža „Artemio Frankija“ mogao da sluša gnusne uvrede na račun jednog od najboljih mladih napadača na svetu, kojeg su u Firenci upoređivali upravo sa maestralnim argentinskim centarforom.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike