Stanojević o šampionskoj trci sa Zvezdom: Nije normalno da dobiju sve, mi možemo da učinimo da izgube barem jednu!

02.03.2022

17:02

0

Autor: 24sedam

Strateg Partizana samouveren pred nastavak šampionske trke

Stanojević o šampionskoj trci sa Zvezdom: Nije normalno da dobiju sve, mi možemo da učinimo da izgube barem jednu!
20220227ivZvezdaPartizan20 - Copyright MN Press

Poraz u nedeljnom 166. večitom derbiju nije previše uticao na šampionske ambicije Partizana. Neuspeh na stadionu „Rajko Mitić“ (2:0) donekle je zakomplikovao situaciju ekipi Aleksandra Stanojevića, koja ishod trke sa Crvenom zvezdom još drži u svojim rukama.

- Ako gledamo istoriju, nije se desilo da jedna ekipa dobije sve utakmice. Možda će oni pobediti sve, ali to nije normalno. Nije se desilo dosad. Nikad ranije se nije desilo da izgubiš četiri puta u četiri godine, a mi možemo da učinimo da se to ne desi, da rival barem jednu izgubi – rekao je trener „valjka“ Aleksandar Stanojević, koji nije želeo previše da se osvrće na jedini sporni detalj iz duela za večitim rivalom, kada je Erakovića lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru Zvezde.

- Ne znam stvarno, ne bih da pravimo alibi. Mislim da je Zvezdina pobeda čista. Zatvorio bih time sve priče, hajde da vidimo šta je to što smo mi morali da uradimo. Stvarno tako mislim. Sudija je korektno vodio utakmicu.

Nathovo izdanje na stadionu „Rajko Mitić“, takođe, je bilo pod lupom javnosti.

- Igrao je prethodni derbi i postigao gol, bili smo tada veoma blizu pobede. Možete da razmišljate na različite načine, ali teško je da, kad imate igrača koji reši neke utakmice, da mu kažete sad ti odmori, a igraj protiv Lučana. Nije to baš tako. Morate da napravite balans, imate statistiku i činjenice, kao i ono što vidite golim okom. Sve je relativno, a mi nemamo osam stranaca, da možemo da kalkulišemo.

Nije Stanojević želeo da bude prestrog prema svojim defanzivcima zbog izdanja u derbiju.

- Naša odbrana je uvek bila dobra, stvaraju nam rivali malo šansi, a eto, Zvezda je sada stvorila tri i dala dva gola. Dragović je klasa, igrao je na nivou na kojem je igrao. Desni bek je došao iz Valensije, Dragović igrao Bundesligu, reprezentativac je Austrije, o čemu pričamo – kazao je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike