Prštalo je na poluvremenu derbija, Smiljanića jedva zadržali! Ovako je sa terena izgledao sukob večitih na travi Marakane! (FOTO)

27.02.2022

22:39

0

Autor: 24sedam

Duel večitih nije mogao da prođe bez čarki među akterima

Prštalo je na poluvremenu derbija, Smiljanića jedva zadržali! Ovako je sa terena izgledao sukob večitih na travi Marakane! (FOTO)
zvezdapartizan71 - Copyright MN Press

Najveća utakmica srpskog fudbala sa sobom nosi poseban naboj. Tako je bilo decenijama unazad, tako će, bez ikakve dileme, biti i u decenijama koje dolaze.

U 166. večitom derbiju Crvena zvezda je na stadionu „Rajko Mitić“ savladala Partizan 2:0, a ni ovaj okršaj najvećih srpskih klubova nije mogao da prođe bez čarki na terenu.

Međusobna koškanja i ulazak svih sa klupe za rezervne igrače u teren postaje polako uobičajeni dekor svetkovine srpskog fudbala, pa kada do toga u izolovanim slučajevima i ne dođe, često konstatujemo kako je na terenu izostalo prepoznatljivog žara.

Ovoga puta „tradicija nije izneverena“. Igrao se finiš prvog poluvremena, kada je na centru terena došlo do velike gužve u kojoj je najratoborniji, barema prema slikama sa samog terena, bio najiskusniji fudbaler Partizana Milan Smiljanić.

Šta je to toliko izbacilo iz takta prekaljenog vezistu možda saznamo u narednim danima, ali nije ni da je Smiljanić ostao bez oponenta na drugoj strani.

Srećom, sve se završilo na međusobnom gurkanju i ponekoj teškoj reči, a kako je sve izgledalo sa trave „Marakane“ pogledajte u foto galeriji.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike