Vido, odj… gol je moj! Berbatov otkrio urnebesnu priču koja se krije iza matiranja Čelsija: Vidić mi priđe i krene na srpskom… (VIDEO)

17.02.2022

15:51

0

Autor: 24sedam

Legendarni Bugarin potvrdio genijalnost srpskog denfazivca

Vido, odj… gol je moj! Berbatov otkrio urnebesnu priču koja se krije iza matiranja Čelsija: Vidić mi priđe i krene na srpskom… (VIDEO)
profimedia-0027729259 - Copyright Profimedia

Kakva priča dolazi sa Ostrva… A jedan od glavnih junaka, naravno i gotovo neizbežno, legendarni srpski defanzivac Nemanja Vidić. Jedan od najboljih bugarskih fudbalera svih vremena Dimitar Berbatov otkrio je jednu od retkih neispričanih priča o genijalnosti nekadašnjeg kapitena Srbije i Mančester junajteda, a svemu su dodatnu draž dale sjajne naratorske sposobnosti bivšeg rasnog golgetera.

Naime, Berbatov se prisećao nekih od pogodaka iz sjajne karijere, a kada je na red došao gol iz šampionske sezone 2009/10, u ubedljivom trijumfu protiv Čelsija na „Old Trafordu“ (3:0), ispričao je izuzetno zanimljivu priču o svemu što je prethodilo matiranju „plavaca“.

 

 

- Ronaldo je uzeo da izvede slobodan udarac, a mi svi znamo da će da šutira. Moj posao da predvidim gde će lopta da završi i možda da je dodirnem i postignem gol – počeo je Berbatov i zatim se usresredio na ulogu legendarnog srpskog defanzivca.

- Nalazim se u kaznenom prostoru, Vida mi prilazi i počinje da priča na srpskom… I, da ljudi… Mogu da pričam srpski, toliko sam pametan… Dakle, Vida mi prilazi i kaže: Brate, blokiraću tvog čoveka, protrči pored njega i daćeš gol. Rekao sam, OK Vido, tako ćemo da uradimo – rekao je sjajni Bugarin i pre nego što je poentirao dodao:

- Poenta koju pokušavam da prenesem je sledeća, uvek tražite prednost na utakmici. Čak iako to podrazumeva da pričate drugi jezik, koji niko ne razume.

A onda trenutak za pamćenje…

- Ronaldo je izveo slobodan udarac, krenuo sam da trčim, Vida je blokirao protivnika, posle čega mi je bilo lako da dodirnem loptu i postignem gol. Vida me je jurio i vikao: Beeerbaaaa, ovo je moj gol… A ja sam bio u fazonu, odj… Vido, moj je… Naravno, bila je timska akcija i lep pogodak – završio je uz osmeh Dimitar Berbatov.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike