Nadalov trener sipa Novaku so na ranu: U ozbiljnoj je opasnosti ako se ne vakciniše!

03.02.2022

15:36

0

Autor: 24sedam

Karlos Moja upozorava prvog tenisera sveta

Nadalov trener sipa Novaku so na ranu: U ozbiljnoj je opasnosti ako se ne vakciniše!
profimedia-0615039573 - Copyright Profimedia/Jean Catuffe/DPPI

Teške nedelje su iza najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Posle dvonedeljne torture koju je prošao u Melburnu, kasnije i deportacije iz Australije, njegov najveći rival Rafael Nadal je na Australijan openu osvojio rekordnu 21. grend slem titulu, postavši tako najtrofejniji teniser na najvećim svetskim turnirima.

Na sve to, nadovezuju se gotovo svakodnevne veoma oprečne informacije o tome da li će srpski as, ukoliko ostane pri stavu da se ne vakciniše, moći da nastupi na bilo kom grend slemu ove sezone, zbog čega se nedavno pojavila informacija da bi taj status uskoro mogao da promeni.

Ne mislim da je 21. Grend slem titula Nadala primorala Đokovića da se vakciniše. Ako se Novak ne vakciniše, u ozbiljnoj je opasnosti da više ne igra nijedan Grend slem i odustao bi od toga da nastavi karijeru za koju je toliko radi i borio se – istakao je nekadašnji grend slem šampion i prvi reket planete Karlos Moja.

Sadašnji trener Rafaela Nadala dao je intervju za španske medije povodom Rafinog osvajanja prvog grend slema u sezoni, a o Novakom stavu o vakcinaciji je rekao:

- Mislim da Đoković nije protiv vakcine, ali je odlučio da je ne primi. Njegova karijera je u ozbiljnoj opasnosti ako se ne vakciniše - podvukao je Moja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike