Sad je jasno zašto Nole baš u Dubaiju kreće u novu sezonu! Iz svake reči direktora turnira izbija poštovanje prema najboljem na svetu!

14.02.2022

20:48

0

Autor: 24sedam

Salah Talak oduševljen dolaskom Đokovića u UAE

Sad je jasno zašto Nole baš u Dubaiju kreće u novu sezonu! Iz svake reči direktora turnira izbija poštovanje prema najboljem na svetu!
Novak Đoković na US openu - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u novu sezonu kreće iz Dubaija. Pošto su mu Australijanci, posle dvonedeljnog maltretiranja, uskratili mogućnost da se bori za 10. trofej na Australijan openu i rekordnu 21. grend slem titulu, srpski as će se prvi put na terenu pojaviti na ATP turniru iz serije 500.

Većina potencijalnih rivala na Noletovom putu do prvog trofeja u sezoni već je poznata, a uoči starta turnira (21. februara) direktor Salah Talak je još jednom potvrdio koliku im je čast, svojim učešćem, ukazao prvi reket planete.

Bolje je da gledamo napred i da razmišljamo pozitivno. Mislim da je sjajno što se Novak vraća. Znam da je ceo svet bio protiv Đokovića, ali na kraju dana, on je svetski broj jedan i šampion Dubaija – kazao je Talak.

Ono što još više raduje jeste njegov stav o Novakovom vakcinalnom statusu.

Nas to ne brine sve dok se poštuju Vladine mere i protokoli. Vlada ovde ne traži da se neko vakciniše da bi ušao u zemlju. Dok god se podvrgava PCR testiranju i testovi su negativni, može da uđe. Imamo PCR testove na aerodromu, dostupne odmah po dolasku i naravno, na mestu gde je zvanični hotel turnira - rekao je Salah Talak.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike