Milan kupuje u Zvezdi, a Zvezda kupuje u Bajernu! Crveno-belima predstoji sjajna budućnost!

02.02.2022

13:41

0

Autor: 24sedam

Ekipa Dejana Stankovića privodi kraju pripreme u Turskoj

Milan kupuje u Zvezdi, a Zvezda kupuje u Bajernu! Crveno-belima predstoji sjajna budućnost!
20200602mmTerzic01 - Copyright MN Press

Crvena zvezda privodi kraju pripreme u Turskoj, a generalni direktor Zvezdan Terzić ukratko je sumirao dešavanja u prelaznom roku.

- Milan ponovo kupuje na Marakani (Marko Lazetić, prim. aut), a mi kupujemo od Bajerna (Nemanja Motika), evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije (Kristijano Pičini), najbolji strelac Norveške (Ohi Omoijuanfo) ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub - rekao je Terzić za Tanjug i dodao da će se nastaviti sa investiranjem.

- Nastavićemo da investiramo u naš tim, želimo da budemo sve jači i na zelenom terenu i na evropskom tržištu. Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost - zaključio je Terzić.

Podsetimo, crveno-beli su odigrali tri testa. Protiv Maribora je bilo nerešeno (1:1), pobeđen je LASK sa 2:1, a upisan je i poraz od Šahtjora iz Donjecka, sa 3:2.

Za sutra je zakazan i duel sa Altahom, čime će biti okončane pripreme.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike