Stanković svestan rizika u susretu sa Ukrajincima: Utakmica iz koje ćemo izaći jači!

31.01.2022

16:28

0

Crveno-beli se nalaze na pripremama u Antaliji

Stanković svestan rizika u susretu sa Ukrajincima: Utakmica iz koje ćemo izaći jači!
Dejan Stanković - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u test meču na pripremama u Turskoj. Posle remija sa Mariborom (1:1) i pobede nad LASK-om (2:1), usledila je najkvalitetnija provera, protiv Šahtjora iz Donjecka, a rezultat je bio 3:2 u korist Ukrajinaca.

Nakon prijateljskog meča u Antaliji, šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković je izneo utiske.

- Veoma zahtevna utakmica u svakom smislu te reči, kako taktički, tako i fizički. Znali smo šta možemo da očekujemo od ekipe De Zerbija koji je jedan od revolucionara i koji ima svoj stil igre. Nismo hteli da budemo u podređenoj ulozi i da se ništa ne pitamo. Znali smo kada smo izašli visoko koji su to rizici, jer su oni ozbiljno brza i tehnički dobra ekipa. Momci nisu dobro ušli u utakmicu, pa smo primili dva brza gola, ali su sve to greške koje se mogu ispraviti. Nakon toga je reakcija momaka bila fenomenalna. Vratili smo se u utakmicu i nastavili sa visokim presingom, iako smo imali nekoliko lopti preko odbrane. Ipak, zadovoljan sam svim što sam video. Protivnik je bio ozbiljna ekipa, i mislim da su se momci dobro pokazali. Izgubili smo, ali smo imali prilike. Prava utakmica, iz koje ćemo sigurno izaći jači – počeo je strateg crveno-belih. 
 
O maldim igračia, Stanković je imao reči hvale. te istakao da je pred njima svetla fudbalska budućnost.
 
- Ponovo šansa za mlade igrače, iako je ovo i za njih bila dosta zahtevna utakmica. Dva dana smo radili na taktici i zadovoljan sam kako su se pokazali. Žao mi je zbog promašenog penala. Trebao je Milijaš da uđe da šutira. Šalu na stranu, zadovoljan sam sa onim što sam video – zaključio je Stanković.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike