Ljubomir Fejsa – jedan od nas! Partizan potvrdio veliko pojačanje! (VIDEO)

26.01.2022

22:20

0

Autor: 24sedam

Iskusni vezista posle 11 godina ponovo u Humskoj

Ljubomir Fejsa – jedan od nas! Partizan potvrdio veliko pojačanje! (VIDEO)
Screenshot 2022-01-26 at 23.12.11 - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan

Nije se dugo čekalo na zvaničnu potvrdu iz Humske – Ljubomir Fejsa je novi fudbaleri Partizana. Iskusni vezista se posle 11 godina vraća na crno-belu stranu Topčiderskog brda, što je lider Linglong Superlige potvrdio kratkim video klipom na zvaničnom Jutjub kanalu.

Dugo su crno-beli čekali na prvo zimsko pojačanje, ali čekanje im se i te kako isplatilo. Manevar sa pričom oko angažovanja Srđana Mijailovića iz Čukaričkog je dao rezultat, pošto su čelnici "valjka" mogli na miru da završe zvučnog novajliju, koji će, bez sumnje, biti od velike koristi Partizanu u borbi na tri fronta koja ga očekuje u prolećnom delu sezone.

Iako se dugo šuškalo o želji kluba iz Humske da u svoje redove vrati nekadašnjeg reprezentativca "orlova", tek u utorak su se u javnosti pojavili konkretni razgovori dve strane. Očigledno, informacije koje je plasirala "Arena sport" imale su veliko utemeljenje, pošto je nešto više od 24 sata kasnije Partizan promovisao Fejsu.

Iskusni zadnji vezni sa crno-belima je potpisao ugovor na godinu i po dana i već u četvrtak trebalo bi da se u Turskoj priključi novim saigračima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike