Nekadašnja nada Partizana stigla u Lučane! Mladost predstavila tandem za prolećne bitke!

18.01.2022

16:42

0

Autor: 24sedam

Bivši đak crno-belih se vraća u srpski fudbal

Nekadašnja nada Partizana stigla u Lučane! Mladost predstavila tandem za prolećne bitke!
Sava Petrov - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Sava Petrov (24) novi je igrač Mladosti. U Lučane je došao posle polusezone provedene u Olimpiji iz Ljubljane. Ovaj daroviti napadač ponikao je u školi beogradskog Partizana, a bio je član Teleoptika, Spartaka iz Subotice i belgijskih timoma Vesterlo i Lirs.

- Izuzetno sam zadovoljan sam što ću igrati u klubu kakav je Mladost. Veoma organizovana sredina, sa svim potrebnim uslovima za rad na najvišem nivou. Smatram da je ovo pravi korak u mojoj karijeri. Imamo dobru ekipu i očekujem da ćemo praviti odlične rezultate u predstojećoj polusezoni - istakao je Petrov.

Novi napadač je zadužio dres sa brojem 11 i odmah se pridružio ekipi, koja će od 19. januara boraviti u Antaliji u okviru druge faze priprema.

Mladost je pre Sava Petrova vratila Radomira Rajka Milosavljevića. Veoma kvalitetni ofanzivni vezni fudbaler dres Mladosti nosio je punih 10 godina, da bi u leto 2017. godine, otišao u ekipu Lugana. Nakon šestomesečnog boravka u Švajcarskoj, postao je član Larise iz Grčke, gde je proveo naredne tri i po godine, a jedno vreme bio je i kapiten ovog tima.

- Veoma sam zadovoljan što ću ponovo nositi plavo-beli dres. U Lučanima sam stekao potpunu fudbalsku afirmaciju, igrajući za više mlađih selekcija, pa sve do prvog tima. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa ljudima iz uprave i stručnog štaba i što ću opet biti deo jednog veoma organizovanog kolektiva. Ponovo ću igrati sa nekima od igrača, koji su bili deo tima, kada smo beležili najbolje rezultate u istoriji Mladosti - rekao je Milosavljević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike