Partizan nas je zvao, sve će se znati za dva-tri dana! Zvezdino dete na putu za Humsku?

10.01.2022

16:44

0

Autor: 24sedam

Crno-beli blizu prvog zimskog pojačanja

Partizan nas je zvao, sve će se znati za dva-tri dana! Zvezdino dete na putu za Humsku?
srđan mijailović - Copyright MN Press

Sva je prilika da se na crno-beloj strani Topčiderskog brda valja prvi zimski transfer. I to, ni manje ni više, nego Zvezdinog deteta, koje trenutno nosi dres Čukaričkog.

Nije tajna da su crno-beli odavno pikirali Srđana Mijailovića kao jednu od najvećih želja u januarskom prelaznom roku, a sada su i zvanično napravljeni prvi koraci.

Potvrdio je to i sportski direktor „brđana“ Vladimir Matijašević, u izjavi za zvaničan klupski sajt.

- Za Mijailovića nije bilo zvaničnih ponuda, ali su nas zvali iz Partizana. Crno-beli su stupili u kontakt preko njegovih agenata i u naredna dva-tri dana će se znati definitivno šta će biti sa Srđanom – kazao je Matijašević.

Nadaju se na Banovom brdu da bi ove zime mogli da dobrano napune klupsku kasu, pošto je uz Mijailovića veoma tražen i Đorđe Jovanović, za koga je Olimpik iz Marseja navodno spreman da izdvoji 5 miliona evra.

- Nisam upućen u dešavanja oko Olimpika, voleo bih da je tačno, ali niko nas nije kontaktirao, čak ni njegovi agenti nisu imali kontakt sa predstavnicima francuskog kluba. Imali smo ponudu oko 1.500.000 evra i procente i odbili smo je. Odbili smo i pregovore u toj situaciji. Đole je igrač koji nam znači i ukoliko budemo zadovoljni ponudom i mi i on, otići će, ali ukoliko ostane neće biti problem jer sam siguran da će postići više golova nego jesenas i da cena samo može da mu poraste – kazao je Matijašević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike