TSC aktivirao bombu! Bivši napadač Partizana stigao u Bačku Topolu!

10.01.2022

19:42

0

Iskusni centarfor se vraća u srpski fudbal posle sedam godina

TSC aktivirao bombu! Bivši napadač Partizana stigao u Bačku Topolu!
20141102mmSkulet12 - Copyright MN Press

TSC je aktivirao prvu bombu u srpskom fudbalu u januarskom prelaznom roku. Kako piše „Telegraf“, nekadašnji napadač Partizana Petar Škuletić biće novi fudbaler superligaša iz Bačke Topole.

U danu kada je objavljeno da će posle manje od šest meseci TSC napustiti najveće letošnje pojačanje Slobodan Rajković, koji će karijeru najverovatnije nastaviti u Mađarskoj, ambiciozni tim sa severa Srbije je, kako prenosi beogradski portal, dobio veliko pojačanje.

Škuletić u TSC stiže na poziv trenera Žarka Lazetića i već se priključio novom timu, koji za njegovu slobodu neće morati da izdvoji nijedan evro, s obzirom da je iskusni centarfor još u oktobru raskinuo saradnju sa azerbejdžanskim Sabahom.

Podsetimo, nekadašnji srpski reprezentativac je gotovo u svakom od poslednjih nekoliko prelaznih rokova povezivan s povratkom u Humsku, ali do ponovne saradnje s klubom u kojem je ponikao nije došlo. Škuletić je dosad u karijeri nastupao sa Lask, niški Radnički, Vojvodinu, Partizan, moskovsku Lokomotivu, Genčlerbirligi, Monpelje i Sivaspor, a u srpski fudbal se vraća posle sedam godina, pošto ga ja u febrauaru 2015. Lokomotiva otkupila od crno-belih za četiri miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike