Humskom ekspresno zavladao mir! Stanojević sve demantovao: Potpuna neistina!

04.01.2022

19:50

0

Iskusni strateg iznenađen medijskim natpisima

Humskom ekspresno zavladao mir! Stanojević sve demantovao: Potpuna neistina!
20211031mmStanoj11 - Copyright MN Press

Kao grom iz vedra neba u utorak je Beogradom prostrujala vest da će Partizan na kraju sezone u potragu za novim trenerom.

Pojedini prestonički mediji izvestili su kako je Aleksandar Stanojević doneo odluku da na kraju sezone, kada mu istekne ugovor, napusti klupu „parnog valjka“ bez obzira na rezultate u prolećnom delu sezone, ali je demanti usledio veoma brzo.

Stanojević je u izjavi za „Telegraf“ sve negirao.

Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima, To je potpuna neistina – rekao je strateg Partizana i gotovo u dahu nastavio:

Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti. U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika - pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam - potpuna neistina - rekao je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike