S Partizanom se kitio trofejima, sad odlazi iz kluba posle samo šest meseci! Ima pet ponuda, da li su i crno-beli u igri?

01.01.2022

18:44

0

Autor: 24sedam

Srpski fudbaler mogao bi da se vrati u Tursku, gde ga, baš kao i u Humskoj, veoma cene

S Partizanom se kitio trofejima, sad odlazi iz kluba posle samo šest meseci! Ima pet ponuda, da li su i crno-beli u igri?
20150805mmZivkov11 - Copyright MN Press

Navijači Partizana nepodeljeno će vam reći da su ga voleli i cenili, a on im je poverenje vraćao borbenošću i sjajnim partijama na terenu.

Srpski fudbalski internacionalac Marko Jevtović (28) potražiće novi klub posle samo šest meseci provedenih u Kataru. Nekadašnji as crno-belih odlučio je da prekine saradnju sa Al Ahlijem, za koji je potpisao prošlog leta.

Jevtović je u dresu Partizana osvojio jednu titulu i tri kupa, a pored Humske dubok trag ostavio je u turskoj Konji u kojoj je godinama bio najbolji igrač.

Zbog toga i ne čudi što se po tamošnjim, ali i katarskim medijima, naveliko piše od Jevtovićevom povratku. Navodno postoji već pet zainteresovanih klubova, a li je pitanje da li je možda i u planovima crno-belih i trenera Aleksandra Stanojevića.

Odgovor ćemo dobiti ubrzo, nema sumnje. Baš kao što nema sumnje da bi svaki navijač Partizana potpisao Markov povratak u Humsku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike