Ništa od Mitrovića u Juventusu! Alegri ne veruje Srbinu!

01.01.2022

18:34

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac „orlova“, navodno, nije ubedio Italijana da može da nosi napad „stare dame“

Ništa od Mitrovića u Juventusu! Alegri ne veruje Srbinu!
profimedia-0644143658 - Copyright Profimedia

Nedeljama unazad traju spekulacije o transferu Aleksandra Mitrovića u Juventus. U poslednjim danima 2021. pojavile su se i konkretne cifre u pregovorima „stare dame“ i Fulama za slobodu srpskog reprezentativca, ali u prvim satima nove godine iz Italije stižu dijametralno suprotne informacije.

Zimska pijaca u Evropi otvara se u ponedeljak, a „Kalčomerkato“ tvrdi da od januarskog dolaska Mitrovića u Torino nema ništa. A razlog je Maks Alegri!

Iskusni italijanski strateg, navodno, ne veruje toliko u Srbina. „Staroj dami“ ove sezone, možda više nego ikad u poslednoj deceniji, visi plasman u Ligu šampiona, zbog čega Alegri insistira na napadaču koji će to, na neki način, garantovano doneti finansijski posrnulom gigantu.

Iako je na 22 utakmice Čempionšipa Mitrović postigao 22 gola, nekadašnji đak Partizana, navodno, nije ubedio Alegrija da može da nosi napad „stare dame“, pa bi ga Italijan u ekipi prihvatio samo kao rezervnu opciju.

Italijani dalje navode kako trofejni strateg insisitra na Mauru Ikardiju, čiji su agenti već bili u kontaktu sa predstavnicima Juvea, koji su dobili potvrdan odgovor na pitanje o mogućoj saradnji. Sada nekadašnjem italijanskom šampionu predstoji teži deo posla, da u pregovorima sa PSŽ pokušaju da dogovore pozajmicu do kraja sezone, s tim što bi „sveci“ najviše voleli da u ugovor bude ubačena obavezna otkupna klauzula, koju Juve po svaku cenu pokušava da izbegne.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike