Njukasl je lud za Vlahovićem, ali je verovatnije da će u drugi klub! Italijanski agent otkrio kada Srbin ide iz Fiorentine i gde!

23.12.2021

22:52

1

Autor: 24sedam

Stefano Antoneli jedan od retkih koji je konkretno govorio o nastavku karijere mladog napadača

Njukasl je lud za Vlahovićem, ali je verovatnije da će u drugi klub! Italijanski agent otkrio kada Srbin ide iz Fiorentine i gde!
profimedia-0647464512 - Copyright Profimedia

Mnogo toga je već rečeno oko statusa Dušana Vlahovića u Fiorentini, mnogo toga i poznato oko narednih koraka, ali dosad, osim mnogobrojnih spekulacija, niko se nije usudio da kaže konkretnije koji će biti naredni koraci jednog od najboljih mladih napadača na svetu.

„Zavet ćutanja“ odlučio je da prekine italijanski agent Stefano Antoneli, koji je za tamnošnje medije otkrio svoja saznanja o transferu reprezentativca Srbije, za kojim luduje pola Evrope.

- Vlahovićeva priča sa Fiorentinom, sa ugovorne tačke gledišta, u ovom trenutku može da se smatra završenom. Ipak, očekujem da će pre Firencu napustiti narednog leta, nego u januaru.

Agent koji nadgleda italijansko transfer tržište dalje tvrdi da je Ostrvo izvesna naredna destinacija nekadašnjeg đaka Partizana.

- Njukasl je lud za takvim igračem, ali Totenhem ima sasvim drugačiju privlačnost. Londonski klub je najpouzdanije rešenje – kazao je Antoneli, nedvosmisleno misleći da takmičarske ambicije „pevaca“ predvođenih Antoniom Konteom, spram arapskih milijardera na „Sent Džejms Parku“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike