Šta se to dešava oko Vlahovića? Velikani odustaju jedan po jedan, opcija je sve manje

11.11.2021

17:42

0

Autor: 24sedam

Poznato ime još jednog kluba koji neće juriti potpis Srbina

Šta se to dešava oko Vlahovića? Velikani odustaju jedan po jedan, opcija je sve manje
profimedia-0633428286 - Copyright Profimedia/Giuseppe Maffia/Maffia/UK Sports Pics/SIPA

Nešto se čudno dešava oko Dušana Vlahovića. Kako se bliži januarski prelazni rok, tako se u javnosti pojavljuju, jedan po jedan, evropski velikani koji tvrde da Srbin nije u sferi njihovog interesovanja u ovom trenutku.

Posle Mančester sitija i madridskog Atletika, koji su prošlog leta bili glavni kandidati za kupovinu srpskog reprezentativca, iz trke za jednog od najtalentovanijih napadača Evrope povukao se i Arsenal.

Podsetimo, pre nekoliko dana su ostrvski i italijanski mediji pisali kako su „tobdžije“ i Fjorentina postigli dogovor oko visine obeštećenja, ali izgleda da je to bila samo „dimna zavesa“, koje nisu retke u periodu oko i tokom prelaznih rokova.

Ipak, „Miror“, pozivajući se na izvore portala „Goal“, piše da Vlahović nije u fokusu londonskog kluba, i ističe da nikakvih pregovora, niti sa „violom“, niti sa zastupnicima srpskog napadača, nije bilo.

Ovakvom raspletu situacije najviše može da se raduje Juventus, jer što je manje opcija za Fjorentinu za prodaju Vlahovića, to „staroj dami“ rastu šanse za dovođenje fudbalera koji je na „Alijanc“ stadionu označen kao top prioritet.

Međutim, gazda "viole" Roko Komiso još može da istraje u svojoj nameri da nekadašnjeg đaka Partizana proda isključivo u inostranstvo, pošto je Totenhem, navodno, veoma "zagrejan" za kupovinu mladog Srbina i spreman je da ispuni sve uslove kluba iz Firence.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike