Da li je ovo znak da je Totenhem odustao od Vlahovića?

20.12.2021

15:50

0

Autor: 24sedam

Londonski klub već spremio alternativu

Da li je ovo znak da je Totenhem odustao od Vlahovića?
vlahovic6 - Copyright Tanjug/AP

Dugo je Totenhem figurirao kao jedan od najvećih favorita za kupovinu Dušana Vlahovića. Međutim, kako se bliži januarski prelazni rok londonski klub se sve ređe pominje kao mogući novi klub srpskog napadača, koji je na meti najvećih i najbogatijih klubova Evrope.

Italijanski mediji danas donose informaciju koja govori u prilog tome da su „pevci“ definitivno shvatili da ne mogu da izdrže finansijsku trku za angažovanje reprezentativca „orlova“. Naime, „Kalčomerkato“ javlja da su čelnici Totenhema naciljali Đanluku Skamaka, uz obrazloženje da bi njegov transfer mogli znatno lakše da završe.

Mladi italijanski napadač ima veoma slične karakteristike kao Vlahović, što je još jedan od razloga zbog kojih rukovodstvo premijerligaša počelo da razmišlja na temu promene fokusa prilikom izbora pojačanja za najistureniji deo tima.

Takođe, sportski direktor Totenhema Fabio Paratići prethodnih nedelja je, navodno, pomno skautirao Skamaku, s čijim agentima ima odlične odnose, što je prema italijanskim, ali i ostrvskim medijima, još jedan od razloga zbog koji je napadač Sasuola u ovom trenutku znatno realnija opcija za Totenhem u odnosu na Dušana Vlahovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike