Fer-plej Stanojevića posle izgubljenog Kupa: Moji igrači su se poneli kako dolikuje velikom klubu

25.05.2021

20:36 >> 20:48

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana čestitao večitom rivalu na pobedi

Fer-plej Stanojevića posle izgubljenog Kupa: Moji igrači su se poneli kako dolikuje velikom klubu
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da na najbolji način završe sezonu i osvoje trofej Kupa Srbije.

Posle 120 minuta bez golova, Crvena zvezda je slavila 4:3 u penal-seriji, a posle meča, trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je očekivano razočaran konačnim rezultatom.

Partizan se rezultatski držao, ali u burnoj penal-seriji koju su obeležile čarke i burne reakcije na obe strane, Zvezda je ipak izašla kao pobednik.

– Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu. Sve je bilo korektno tokom celog meča. Bilo je možda čarki u određenim trenucima. Nemam šta da zamerim momcima, 120 minuta smo izgarali uz probleme koje smo imali. Nije bilo mnogo šansi i umorno smo izgledali i mi oni. Nismo zadovoljni, ali to odlazi i na jednu i na drugu stranu i sada je otišlo na drugu stranu – počeo je Stanojević posle meča.

Trener Partizana je priznao da je utakmica na stadionu “Rajko Mitić” bila lošeg kvaliteta.

– Odigrali smo mnogo utakmica ove sezone, svi su već završili prvenstva. Bili smo teški i mi i oni. Loša je utakmica bila, momci su dali maksimum. Meč je bio egal. Naravno da je moglo bolje, nismo ni jedni ni drugi rizikovali. Imali smo dosta problema sa sastavom u prethodnom periodu.

Stanojević nije želeo mnogo da priča o čarkama koje su se dešavale na kraju susreta.

– Ne bih sad o tome da pravimo nešto… Toliko ima stvari koje su loše i bilo je nesportskih stvari. Mislim da smo mi ispoštovali protivnika, bili smo tu kad su podigli pehar, pokazali smo poštovanje. Mislim da su se moji igrači poneli kako dolikuje velikom klubu. Ne bih sad pričao da li je moglo ovo ili ono. Mislim da je sudija izvanredno sudio i da je izvanredno kontrolisao dešavanja. On je jedan od naših najboljih sudija i najbolje rangirani arbitar – završio je Aleksandar Stanojević.

 

 

 

 

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je silno motivisan da sezonu završi osvajanjem trofeja. Crno-beli su sedmi put uzastopno igrali u finalu Kupa, a drugi put vezano bez pehara ostali posle izvođenja penala.

Posle Vojvodine prošle sezone u Nišu, fudbaleri kluba iz Humske ostali su bez pehara u masovnijem takmičenju porazom od najvećeg rivala Crvene zvezde na stadionu “Rajko Mitić” (0:0, penalima 4:3).

– Mislim da je utakmica bila takmičarska, nije bila lepa za oko, 120 minuta smo se borili i mi i oni, ne mogu da budem nezadovoljan, čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu – rekao je posle meča Stanojević za kameru TV Arena Sport.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike