NetherRealm brutalnim trejlerom najavio Mortal Kombat 1!

19.05.2023

10:00

0

Autor: D. P.

NetherRealm je upravo održao specijalan showcase nove igre na koji se čekalo već oko godinu dana.

NetherRealm brutalnim trejlerom najavio Mortal Kombat 1!
Copyright RUR

Glasinama je konačno došao kraj i one najskorije su se ostvarile. Mortal Kombat serijal ulazi u vremeplov i vraća se samim korenima serijala sa 12. igrom po redu, prikladno nazvanom Mortal Kombat 1.

NetherRealm je upravo održao specijalan showcase nove igre na koji se čekalo već oko godinu dana. U trejleru je otkriveno da igra izlazi već ove godine, 19. septembra, za PC, PS5, Xbox Series X/S i Switch platforme.

U trejleru možemo videti povratak boraca poput Scorpiona, Mileene, Sub-Zeroa, Raidena, Liu Kanga i ostalih, ali izgledaju malo drugačije nego ranije.

Igra obećava nove mehanike borbe i modove igranja. Iako je većina detalja skrivena, videćete mnoge poznate likove kao i “Kameo borce” koji će vam pomoći tokom borbe. Krvoproliće ostaje netaknuto – kao što trejler najave pokazuje – možete očekivati puno fatalitija.

Kupci koji naruče igru unapred dobijaju pristup beta verziji u avgustu. Digitalno Premium izdanje od $110 nudi rani pristup igri (14. septembra), Johnny Cage skin koji liči na glumca Jean-Claude Van Damma, kao i rani pristup igrivim likovima i kameo borcima kada stignu nakon zvaničnog izlaska igre. Ako ste zaista posvećeni, fizičko Kolekcionarsko izdanje od $250 uključuje poseban omot i Liu Kang skulpturu od skoro pola metra, kao i odgovarajući skin u igri.

Ovaj reboot je u skladu sa završetkom Mortal Kombat 11 i njegovog Aftermath dodatka. Međutim, takođe je jasno pozicioniran kao prilika da se redizajnira gejmplej i priča.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike