"Pasha" biciklom ide na Paris Major! Poljak će do Jelisejskih polja preći 1.700 kilometara

16.05.2023

14:50

0

Autor: D. P.

Atrakcija za poslednji CS:GO Major turnir

"Pasha" biciklom ide na Paris Major! Poljak će do Jelisejskih polja preći 1.700 kilometara
Paša na bicikli do Pariza - Copyright Printscreen/Twitter

Jaroslav ”pashaBiceps” Jažombkovski je pre početka Legends Faze izjavio da će biciklom iz Poljske krenuti za Pariz ukoliko se 9ine domogne četvrtfinala.

Nažalost, poljska ekipa nije uspela da zabeleži nijednu pobedu, čime su završili učešće, ali to neće sprečiti legendu da završi svoju pustolovinu!

Bivša zvezda Virtus Pro tima "PashaBiceps", obećala je da će se biciklom provozati od Poljske do Pariza ukoliko tim 9INE uspe da se plasira u Champions Stage. Ali kako bi stigao na vreme do Pariza, pasha je morao početi svoju vožnju ranije i samo se nadati da će 9INE završiti među osam najboljih timova u Legends Stage-u.

Pasha je uživo prenosio veći deo putovanja koje je trebalo da traje oko 1.700 kilometara, a počelo je rano ujutru 12. maja. Čak je objavio i snimak sebe kako gleda meč 9INE-a na svom telefonu dok vozi bicikl (što, usput rečeno, nije preporučljivo). Poljak je uspeo da stigne do Berlina pre nego što je počeo odlučujući meč 9INE-a  protiv FaZe-a 14. maja, poručivši poljskom timu “obavite svoj posao”.

Nažalost, za poljske navijače i za "Pashu", 9INE tim nije uspeo da pobedi prošlogodišnje osvajače Major turnira, FaZe Clan.

- Momci, šta sad - upitao je "Pasha" na Tviteru nakon rezultata. Prema njegovoj Instagram priči, izgledalo je kao da će se on okrenuti i vratiti kući.

Ali "Pasha" još uvek ne završava svoje putovanje. Budući da je ovo poslednji CS:GO Major turnir, a ujedno ima još mnogo poljskih igrača koji se bore za mesto u plej-ofu, pasha je odlučio da će završiti svoju vožnju i stići do Pariza. Sam bivši osvajač Major turnira će navijati za timove poput ENCE-a, GamerLegion-a, Monte-a i Into The Breach-a, iliti timove koji uključuju igrače iz Poljske.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike