Sentinels kompletirao svoj novi Valorant sastav

11.05.2023

17:15

0

O ovome se danima spekulisalo. Sada je stigla potvrda...

Sentinels kompletirao svoj novi Valorant sastav
Tenz - Copyright Rur/Riot Games

Američka esports organizacija Sentinels najavila je izmene za svoj Valorant sastav, o kojima kruže glasine već danima. TenZ se zvanično vratio u ekipu, koja se trenutno takmiči u američkoj ligi ovogodišnje VCT sezone.

Sentinelsi su objavili kratak video klip putem koga smo saznali da se Tajson ”TenZ” Ngo vraća na profesionalnu scenu. Fanovi su spekulisali da će zameniti trenutnog IGL-a ekipe, Rorija ”dephh” Džeksona, što je organizacija i potvrdila objavom na Tviteru.

 

 

Sa TenZ-om ponovo u priči, došlo je do nekih izmena kada su role igrača u pitanju, piše RuR. TenZ će zauzeti ulogu glavnog duelista, Marved će biti controller, pANcada sentinel, Sacy initiator i IGL, dok će zekken biti flex igrač ekipe.

Osim EG-a i MIBR-a, Sentinels su jedini tim u američkom VCT-u koji je uveo izmene u sastav ove sezone, i to čak dve. Usred splita, nakon odlaska bivšeg glavnog trenera Syyka, TenZ je otišao na pauzu zbog povrede, samo da bismo nedelju dana kasnije saznali da će Marved nastupati za tim umesto TenZ-a za ostatak splita.

Šanse da Sentinelsi dođu do plejofa VCT-a su jako male. Moraju da pobede KRÜ Esports i FURIU, i da se nadaju da će EG i 100 Thieves izgubiti svoja preostala dva meča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike