Da li je ovaj video potvrda "rata" Novaka Đokovića i Rafaela Nadala?

12.04.2021

15:00 >> 15:02

0

Autor: Adam Štulić

Najbolji teniseri sveta susreli se uoči početka turnira u Monte Karlu

Da li je ovaj video potvrda "rata" Novaka Đokovića i Rafaela Nadala?
Copyright Printscreen/Youtube/RolexMonteCarloMasters

Borba za trofej u Monte Karlu počela je u ponedeljak, a najbolji teniseri sveta Novak Đoković i Rafael Nadal pauzu na startu turnira iskoristili su kako bi odali poštu baronici Elizabet-En de Masi, koja je bila predsednica Teniske federacije Monaka i kluba u Monte Karlu.

Elizabet-En de Masi je preminula u junu prošle godine, a na ceremoniji, kojoj su pored Novaka i Rafe, pristustovali Princ Monaka i baronicina ćerka Melani-Antoneta de Masi, otkrivena je spomen ploča u njenu čast, koja je postavljena u centralnoj aleji teniskog kompleksa u Monte Karlu.

Đoković i Nadal kombinovano su ovaj turnir osvajali 13 puta i bili su veoma vezani za Elizabet, koju je španski as iz poštovanja nazvao “Madam”.

Ipak, ljubiteljima tenisa za oko je zapalo nešto što nema previše veza sa ovom lepom pričom. Naime, španski mediji su nedavno pisali da između najboljih tenisera sveta traje “rat”. Navodno, Novak je sa jedne strane, a Nadal i Federer s druge. Tim tragom, mnogi su primetili kako je Noletovo i Rafino ponašanje jasno pokazivalo da su odnosi između njih veoma zahladneli, toliko da se tokom ceremonije nisu razmenili ni poglede, a kamoli reči.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike