Oglas "zapalio" društvene mreže: Prodajem kuću sa jednom osobom u njoj, ali to nije jedina "caka" (FOTO)

22.04.2022

19:59

0

Autor: 24sedam

Kako se navodi u oglasu onlajn kompanije za nekretnine “Zilou”, najmanje jedna osoba živi u podrumu te kuće u koji potencijalni kupci nemaju pristup

Oglas "zapalio" društvene mreže: Prodajem kuću sa jednom osobom u njoj, ali to nije jedina "caka" (FOTO)
pjimage_12 - Copyright Foto: Printskrin/Instagram/Zillow Gone Wild

Kuća u Ferfaksu u Virdžiniji sa pet spavaćih soba i četiri kupatila oglašena je za prodaju 10. aprila po ceni od 800.000 dolara. Iako izgleda kao tipična kolonijalna kuća, prodaja ima nekoliko “caka”.


Naime, kako se navodi u oglasu onlajn kompanije za nekretnine “Zilou”, najmanje jedna osoba živi u podrumu te kuće u koji potencijalni kupci nemaju pristup. Bez obzira na to, kuća je za nedelju dana “skinuta” s tržišta – agent za nekretnine rekao je u četvrtak da je stiglo pet ponuda za kupovinu i da je pod ugovorom za sumu “malo veću” od ponuđene cene.

- Samo gotovinske ponude, bez pristupa da se vidi donji nivo - navodilo se u oglasu koji prenosi “Insajder”. - Kuća prodata kakva jeste samo uz potvrdu da će se sprovesti sa osobom (osobama) koje žive u donjem nivou bez zakupa.

Kako piše “Foks 5”, komšija je rekao da u podrumu kuće žive majka i ćerka, ali da je odnos između prodavača kuće i stanara nejasan. U oglasu se ističe da je vlasništvo “prikladno za život” ali da je potrebno nešto popravki, poput zamene kliznih vrata, starih prozora i tepiha, pokvarene sudopere, te curenja u toaletu, što bi ukupno koštalo kupca oko 25.000 dolara. 

Na fotografijama se vide prazne boce i limenke u kuhinji, razbijena saksija, buđ na nekim mestima i odeća i prljavi peškir u kupatilu. Oglas je stekao pažnju nakon što ga je u četvrtak podelio nalog na društvenim mrežama “Zillow Gone Wild” koji ukazuje na nesvakidašnja vlasništva na prodaju.

 

 

Na “Instagramu” je post vezan za prodaju kuće u Ferfaksu dobio 35.000 lajkova, a na “Fejsbuku” preko 9.300. Naravno, sve je propraćeno brojnim komentarima.

- Vau. Kakav ugovor! Mislite dobiću sve ovo – truo pod i prozore, toalet koji curi i pokvarene aparate – plus dodatni bonus od jednog ili dva ‘skvotera’ u podrumu??? Gde da potpišem? - naveo je jedan korisnik “Fejsbuka”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike