Zavirite u Đanijev luks stan od 200 kvadrata: Kristalni lusteri, pozlaćene slike i kamin (FOTO)

21.04.2022

06:45

7

Radiša Trajković u ovoj nekretnini živi sa suprugom Slađom i ćerkom Sofijom

Zavirite u Đanijev luks stan od 200 kvadrata: Kristalni lusteri, pozlaćene slike i kamin (FOTO)
djani stan55 - Copyright Printscreen YouTubeAmi G Show/ATA Images

Radiša Trajković Đani, jedan je od najangažovanijih pevača na javnoj sceni, a nije nepoznanica i da je on nekrunisani kralj bakšiša. Svu zaradu on je uložio u nekretnine koje je opremio po najnovijim standardima.

S obzirom na to da ima veliku porodicu, folker se potrudio da svakog od njih stambeno obezbedi. Osim sinova, on je i ćerki odabrao stan koji će da joj kupi, a za njega i suprugu Slađu Trajković ostaje luks stan od 200 kvadrata. 

Slađa i Đani su godinama  ulagali u ovaj stan. Svaki kutak je opremljen sa ukusom, a u njemu nema šta nema. Od biblioteke knjiga, do ormana sa alkoholnim pićima, koje pevač donosi sa nastupa i turneja umesto suvenira. 

U trpezariji se nalazi veliki sto sa stolicama, koje su rađene posebnom tehnikom. U nastavku se nalazi i kuhinja, opremljena svim aparatima koji su im potrebni.

U dnevnoj sobi nalazi se ogromna kožna ugaona garnitura, zlatan sto, dok se u svakom uglu nalaze veliki ormani na kojima se nalaze ramovi sa fotografijama i raznorazni ukrasi, a tu je i veliki kamin. Zidovi su upotpunjeni slikama sa zlatnim okvirima, a u gotovo svakoj prostoriji nalaze se kristalni lusteri. 

Ljubavno gnezdo ovog poznatog para je prostorija u kojoj oni vole da se osame i provode slobodno vreme. Ovaj kutak par je opremio francuskim ležajem, velikim televizorom, a postoji i prostor za odlaganje garderobe. Kroz dugi hodnik nalaze se brojna vrata koja vode do spavaćih soba, a jedna od njih i do prostranog kupatila.

Podsetimo, Đanija su sinovi i snaje obradovali unučićima, te tako folker danas može da uživa u društvu mališana Nikole i Lava. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike