Tokom Svetskog prvenstva u fudbalu Google pretraga zabeležila najveći promet

24.12.2022

16:24

0

Autor: 24sedam

Ovo je bio najveći promet internet saobraćaja u istoriji kompanije

Tokom Svetskog prvenstva u fudbalu Google pretraga zabeležila najveći promet
Gugl - Copyright 24sedam/M. Sh

Tokom Svetskog prvenstva u fudbalu Google pretraga je bila centar i središte na kojem su se mogle dobiti sve informacije o utakmicama.

Korisnici su mogli da prate rezultate uživo, da dobiju informacije o tome gde mogu da gledaju utakmice, i još mnogo toga, i to sve na jednom mestu. Google je čak slao obaveštenja korisnicima na osnovu rezultata. Takođe, sve je bilo dostupno tokom celog Svetskog prvenstva u poslednjih nekoliko nedelja.

Profimedia
 

Naravno, pravi izazov za Google koji je postigao ovu prekretnicu u internet saobraćaju u pretrazi možda je jednostavno bilo uzbuđenje ovogodišnjeg finala Svetskog prvenstva. Utakmica između Argentine i Francuske. Francuska se vratila u utakmicu nakon dva gola zaostatka. Zatim, meč je otišao u produžetke, gde je Argentina obezbedila pobedu.

24sedam/M. Sh
 

Takođe, Google slavi pobedu Argentine na Svetskom prvenstvu. Kada pretražite termine koji se odnose na Svetsko prvenstvo, uključujući „Argentina protiv Francuske“ i „Svetsko prvenstvo“, na ekranu se pojavljuje vatromet koji prikazuje nacionalnu zastavu Argentine.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike